Veleučilište u Slavonskom Brodu

  
.

Studenti VUSB-a sudjelovali su na završnici UniSport Finals, nacionalnih finala u hrvatskom akademskom sportu za akademsku 2015./2016. godinu. Natjecanje je održano u Poreču 19.5. – 22.2016. godine.

Opširnije...

.

UnisportPozivaju se svi zainteresirani studenti/ce Veleučilišta u Slavonskom Brodu da se aktivno uključe i sudjeluju na Proljetnom krosu studenata Slavonskog Broda.

Opširnije...

.

Na temelju odredbi članka 50. stavak l. Statuta Veleučilišta u Slavonskom Brodu u skladu s odredbama Pravilnika o međunarodnoj mobilnosti na Veleučilištu u Slavonskom Brodu KLASA: 003-05/15-01/004; URBROJ:21278/01-25-03-15-01 od 25. srpnja 2015. godine, Stručno vijete Veleučilišta u Slavonskom Brodu na svojoj 17. redovitoj sjednici održanoj 06.svibnja 2016. godine u akademskoj 2015./2016. godini, pod točkom 10. dnevnog reda, donijelo je sljedeću odluku

 

ODLUKA

 

o raspisivanju natječaja za dodjelu financijskih potpora u okviru Erasmus + programa za individualnu mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja i mobilnost studenata

 

Tekst odluke (PDF)  

 

Opširnije...

.

 IMG 4016

 

Veleučilište u Slavonskom Brodu jučer je održalo 1. studentski dan u svojim prostorima u Gupčevoj 24. Ovom prilikom brojni studenti i gosti upoznati su s mogućnostima odrađivanja stručne prakse u inozemstvu, s pravilnim načinom pisanja završnog rada, s aktivnostima Studentskog zbora kao i s programima cjeloživotnog obrazovanja od kojih su neki prvi takve vrste u RH. Povrh toga, HZZ i Centar za informiranje i savjetovanje u karijeri održali su predavanje o pravilnom predstavljanju poslodavcu, a cjelokupna uprava Veleučilišta bila je raspolaganju za različita pitanja od interesa sadašnjih i budućih studenata (studijski programi, pravila studiranja, upisi u više godine, školarine, polaganja ispita…).

 

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prodekan za nastavu

Opširnije...

.

VELEUČILIŠTE U SLAVONSKOM BRODU

raspisuje

NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKIH POTPORA

U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA – Ključna aktivnost 1

INDIVIDUALNA MOBILNOST NASTAVNOG I NENASTAVNOG OSOBLJA

u akademskoj godini 2016./2017.

Opširnije...

.

Poštovani,

Na svojoj današnjoj sjednici Stručno vijeće Veleučilišta u Slavonskom Brodu donijelo je Odluku o dodijeli stipendija Veleučilišta u Slavonskom Brodu za akad. god. 2015./16. (u prilogu). To je ujedno i konačna lista dobitnika stipendija. Navedene osobe pozivaju se da dostave IBAN žiro-računa na koji će im se isplaćivati stipendije do ponedjeljka 9.5. u 14 h na adresu:ivan.sveric@vusb.hr. Svečano potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija bit će upriličeno u srijedu 11.5. u okviru 1. studentskog dana Veleučilišta. Nagrađeni studenti dužni su doći taj dan u 9.45 radi dogovora oko potpisivanja.


S poštovanjem,


doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prof. v. š.

 

Odluka (PDF)

.

Poštovane kolegice i kolege,

Veleučilište u Slavonskom Brodu provodi redovito godišnje anketiranje studenata o kvaliteti svog nastavnog procesa. Od ove godine anketiranje se prvi puta provodi on-line, putem ISVU sustava, a ne više u papirnatom obliku. To znači da anketi pristupate preko studomata, kao kad prijavljujete ispite. Ispunjavanje ankete možete učiniti iz knjižnice gdje su vam i inače računala na raspolaganju ili od svoje kuće. Molim vas da ispunite ankete za sve kolegije i zimskog i ljetnog semestra ove akad. god. najkasnije do petka 20. svibnja 2016. godine. Anketa je anonimna i njeni rezultati imat će za cilj poboljšanja u cjelokupnom nastavnom procesu na Veleučilištu. Upute za ispunjavanje nalaze se u prilogu. Za sve eventualne nejasnoće obratite se svojim mentorima ili pročelnicima.

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prof. v. š.

 

Upute za popunjavanje ankete (PDF)

Bilinogojstvo

Menadžment

Proizvodno strojarstvo

Adi Sucipto News and Entertainment