Veleučilište u Slavonskom Brodu

  
.

2015 FESTIVAL ZNANOSTIFestival znanosti se, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, u suradnji s British Councilom kontinuirano organizira od 2003. Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je Sunce. Ove godine održava se od 20. do 25. travnja na više lokacija. Veleučilište u Slavonskom Brodu također sudjeluje na Festivalu znanosti.

 

Opširnije...

.

CAM02620Erasmus+ program, individualna mobilnost nastavnog osoblja

Nastavnici Veleučilišta u Slavonskom Brodu dr.sc. Teuta Benković-Lačić i Hrvoje Sivrić mag.cin. bili su stručnom usavršavanju u sklopu ERASMUS+ programa, individualna mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akademskoj godini 2014./2015.

Opširnije...

.
Obavijesti : Programi edukacije za nezaposlene

Želite napraviti izniman korak prema osobnom i profesionalnom ispunjenju?

Želite steći znanja, vještine i razviti stavove potrebne za zapošljavanje, samozapošljavanje ili

pokretanje vlastitog posla?

Želite steći osnovna računalna i poduzetnička znanja, kako biste bili spremniji suočiti se sa zahtjevima modernog uredskog poslovanja?

Prijavite se na odgovarajući program i ostvarite osobni i profesionalni uspjeh!

Opširnije...

.

Sistematski pregled redovitih studenata upisanih u 1. godinu preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta u Sl. Brodu OBAVEZAN JE i obavljat će se u ambulantama Službe za preventivnu školsku medicinu, Augusta Cesarca 71, Naselje Slavonija II, prema sljedećem rasporedu:

 

Bilinogojstvo

 

Menadžment

 

Proizvodno strojarstvo

 

Na pregled treba ponijeti indeks, OIB, zdravstvenu iskaznicu, te medicinsku dokumentaciju (ukoliko student boluje ili se liječi od neke bolesti).

Ako netko zbog opravdanog razloga ne pristupi pregledu, dužan je sam kontaktirati Službu i dogovoriti termin pregleda.

 

Studentska referada, 08.04.2015.

.

encertU organizaciji Veleučilišta u Slavonskom Brodu 9.5.2015. godine održati će se usavršavanje osoba koje provode energetske preglede i/ili energetsko certificiranje zgrada u trajanju od 8 sati.

 

Koordinator programa izobrazbe

mr. sc. Mladen Bošnjaković

.

U okviru EU projekta STORY, Erasmus studentska mreža (ESN) izradila je ErasmusIntern, novu platformu namijenjenu studentima koji putem nje mogu pretraživati ponude za stručnu praksu te pronaći informacije o organizacijama i poduzećima koje ih nude. Više informacija može se pronaći na http://erasmusintern.org/.

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević

Bilinogojstvo

Menadžment

Proizvodno strojarstvo