Veleučilište u Slavonskom Brodu

  
.

Poštovane kolegice i kolege,

 

U srijedu 11. svibnja 2016. godine Veleučilište u Slavonskom Brodu u svojim prostorima u Ulici Matije Gupca 24 po prvi puta organizira 1. studentski dan, prvu takvu manifestaciju u Slavonskom Brodu i Brodsko-posavskoj županiji.

Cilj 1. studentskog dana je približiti rad Veleučilišta budućim studentima i cjelokupnoj javnosti, predstaviti aktualne studijske programe i programe cjeloživotnog obrazovanja, ali i pomoći vama, našim trenutnim studentima, u nastavnom procesu potičući vas na mobilnost te stjecanje iskustva u praksi i na međunarodnim institucijama.

Taj dan neće biti nastave po uobičajenom rasporedu, ali ste svi pozvani na predavanja i događaje navedene u prilogu.

S poštovanjem, doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prof. v. š.

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu je u procesu uvođenja nove usluge ePošte zasnovan na Microsoft Office 365.

Novi sustav se uvodi s četvrtka, 5.5.2016. na petak, 6.5.2016. godine, od kada dosadašnji sustav više neće raditi (WebMail: Roundcube ili SquirrelMail).

Opširnije...

.

U Hrvatskoj je započelo istraživanje EUROSTUDENT VI o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja. EUROSTUDENT je međunarodni projekt (http://www.eurostudent.eu) koji se provodi u više od 30 europskih zemalja i pruža empirijske podatke o kvaliteti studentskog života na nacionalnoj i europskoj razini. EUROSTUDENT VI je treće istraživanje u nizu koje se provodi u Hrvatskoj. Istraživanje će se provoditi u razdoblju od 6. do 30. travnja 2016. godine putem web ankete na reprezentativnom uzorku od 36.000 studenata koji trenutačno studiraju na nekom od visokih učilišta u RH.

Opširnije...

.

Objavljen je Natječaj za dodjelu stipendija. Sam natječaj i potrebne obrasce i izjave preuzmite sa sljedećih poveznica:

 

Tekst natječaja (DOC)

Obrazac za prijavu (DOC)

Izjava o članovima kućanstva (DOC)

Izjava o drugim stipendijama (DOC)

.

Pozivaju se svi studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu da u službenoj komunikaciji s nastavnicima i stručnim službama Veleučilišta koriste isključivo službenu (CARNet-ovu) e-mail adresu iz domene vusb.hr. U protivnom nastavnici imaju pravo ne prihvatiti poslani sadržaj (seminar, domaća zadaća, ispit, završni rad…) kao vjerodostojan i autoriziran od strane studenta. Na navedenu adresu studentima se povremeno šalju različite obavijesti vezane za studentski život ili nastavni proces u cjelini.

Svi studenti koji imaju problema s pristupnim podacima za CARNetov račun, osobno se mogu javiti Mirku Coboviću, mag. ing. el., univ. spec. oec., u vrijeme konzultacija.

 

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević

prodekan za nastavu

.

naslovnicaU srijedu 31. ožujka 2016. godine na Veleučilištu je održana radionica pod nazivom Uloga mentora u procesu izrade i obrane završnog rada. Radionica je organizirana u svrhu unaprjeđenja kapaciteta nastavnog osoblja i usavršavanja nastavničkih kompetencija.

 

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević

prodekan za nastavu

Bilinogojstvo

Menadžment

Proizvodno strojarstvo

Adi Sucipto News and Entertainment