Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Naslovna

.

Obavještavaju se studenti da će se u ponedjeljak, 25.04.2015. s početkom u 12 h, u Tehničkoj školi održati javno predavanje na temu "FINANCIJSKA PISMENOST".

Predavanje će održati doktorantica Ivana Miklošević.

 

M. Stanić, univ. spec. oec.

.

U sklopu stručnog usavršavanja ERASMUS+ programa, individualne mobilnosti nastavnog osoblja (akademska godina 2015./2016.), u vijećnici Veleučilište 15.4.2016. održano je javno predavanje na temu ERASMUS+ individualna mobilnost nastavnika Hrvoja Sivrića.

Na predavanju su iznesena iskustva i dojmovi putovanja u Slovačkoj, na „Institute of Physical Education and Sport, Technical University in Zvolen“.

Opširnije...

.

U Hrvatskoj je započelo istraživanje EUROSTUDENT VI o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja. EUROSTUDENT je međunarodni projekt (http://www.eurostudent.eu) koji se provodi u više od 30 europskih zemalja i pruža empirijske podatke o kvaliteti studentskog života na nacionalnoj i europskoj razini. EUROSTUDENT VI je treće istraživanje u nizu koje se provodi u Hrvatskoj. Istraživanje će se provoditi u razdoblju od 6. do 30. travnja 2016. godine putem web ankete na reprezentativnom uzorku od 36.000 studenata koji trenutačno studiraju na nekom od visokih učilišta u RH.

Opširnije...

.

Objavljen je Natječaj za dodjelu stipendija. Sam natječaj i potrebne obrasce i izjave preuzmite sa sljedećih poveznica:

 

Tekst natječaja (DOC)

Obrazac za prijavu (DOC)

Izjava o članovima kućanstva (DOC)

Izjava o drugim stipendijama (DOC)

.

Pozivaju se svi studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu da u službenoj komunikaciji s nastavnicima i stručnim službama Veleučilišta koriste isključivo službenu (CARNet-ovu) e-mail adresu iz domene vusb.hr. U protivnom nastavnici imaju pravo ne prihvatiti poslani sadržaj (seminar, domaća zadaća, ispit, završni rad…) kao vjerodostojan i autoriziran od strane studenta. Na navedenu adresu studentima se povremeno šalju različite obavijesti vezane za studentski život ili nastavni proces u cjelini.

Svi studenti koji imaju problema s pristupnim podacima za CARNetov račun, osobno se mogu javiti Mirku Coboviću, mag. ing. el., univ. spec. oec., u vrijeme konzultacija.

 

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević

prodekan za nastavu

.

naslovnicaU srijedu 31. ožujka 2016. godine na Veleučilištu je održana radionica pod nazivom Uloga mentora u procesu izrade i obrane završnog rada. Radionica je organizirana u svrhu unaprjeđenja kapaciteta nastavnog osoblja i usavršavanja nastavničkih kompetencija.

 

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević

prodekan za nastavu

Bilinogojstvo

Menadžment

Proizvodno strojarstvo

Adi Sucipto News and Entertainment