Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

.

Poštovane kolegice i kolege,

Veleučilište u Slavonskom Brodu provodi redovito godišnje anketiranje studenata o kvaliteti svog nastavnog procesa. I ove godine anketiranje se provodi on-line, putem ISVU sustava. Potaknite studente na predavanjima da ispune ankete preko studomata (u knjižnici, od kuće, u pauzi putem mobitela…) kako bismo imali zadovoljavajuću reprezentativnost uzorka i dobili kvalitetne informacije o nastavnom procesu na VUSB-u. Anketa je anonimna i otvorena je do 9. lipnja ove godine za kolegije ljetnog semestra.
Posebno apeliram na pročelnike da se potrude da što više studenata ispuni anketu jer prošlogodišnji odaziv nije bio pretjerano dobar.

izv. prof. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prof. v. š.
prodekan za nastavu
Veleučilište u Slavonskom Brodu

Upute za popunjavanje ankete (PDF)

.

U utorak, 22.5.2018. u okviru Erasmus + razmjene na Veleučilište u Slavonskom brodu dolazi izv. prof. Simon Muhič dekan Fakulteta za strojarstvo u Novom Mestu.

U 16 h u M. Gupca 24 u prostorima Veleučilišta održati će predavanje pod naslovom »Trends in virtual prototyping«. Prezentirati će se kako ANSYS kao najveća CAE tvrtka razmišlja o budućnosti numeričkih simulacija, trendove, i slično.

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju predavanju.

.

U ponedjeljak, 21.5.2018. u okviru Erasmus + razmjene na Veleučilište u Slavonskom brodu dolazi dr.sc. Saime Dogan sa Kirklareli University, Turska.

U 11 h u kkd IBM održati će predavanje pod naslovom »Accounting basic and Turkisc accounting system«.

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju predavanju.

.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti/ce Veleučilišta u Slavonskom Brodu da se aktivno uključe i sudjeluju na Proljetnom krosu studenata Slavonskog Broda. Organizator krosa je Športsko društvo „Student“ Strojarskog fakulteta i Sportski savez VUSB-a. Organiziran je u dvije kategorije: studentice (1000 m) i studenti (2000 m).

Kros će se održati u srijedu, 16. svibnja 2018. godine. Start je u 19:00 sati pored Stadiona kraj Save.

Za obavijest: Hrvoje Sivrić, mag. cin.

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo