Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje

NATJEČAJ

  1. za izbor jednog (1) nastavnika (m/ž) na radno mjesto I. vrste – predavača, u nastavnom zvanju predavača za znanstveno područje društvenih znanosti, polju ekonomija, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu do povratka zaposlenice s rodiljnog dopusta
  2. za izbor jednog (1) izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju višeg predavača, u znanstvenom području Tehničkih znanosti, polju Strojarstvo, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu
  3. za izbor jednog (1) izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju višeg predavača, u znanstvenom području Biotehničkih znanosti, polju Poljoprivreda, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu
  4. za izbor jednog (1) izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju profesora visoke škole, u znanstvenom području Društvenih znanosti, polju Ekonomija, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu
  5. za izbor jednog (1) izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju asistenta za znanstveno područje Tehničkih znanosti, znanstveno polje Računarstvo, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu (zamjena do povratka zaposlenika s neplaćenog dopusta u trajanju od jedne godine).

Tekst natječaja (PDF)

.

Poštovane kolegice i kolege,

Veleučilište u Slavonskom Brodu provodi redovito godišnje anketiranje studenata o kvaliteti svog nastavnog procesa. I ove godine anketiranje se provodi on-line, putem ISVU sustava. Potaknite studente na predavanjima da ispune ankete preko studomata (u knjižnici, od kuće, u pauzi putem mobitela…) kako bismo imali zadovoljavajuću reprezentativnost uzorka i dobili kvalitetne informacije o nastavnom procesu na VUSB-u. Anketa je anonimna i otvorena je do 9. lipnja ove godine za kolegije ljetnog semestra.
Posebno apeliram na pročelnike da se potrude da što više studenata ispuni anketu jer prošlogodišnji odaziv nije bio pretjerano dobar.

izv. prof. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prof. v. š.
prodekan za nastavu
Veleučilište u Slavonskom Brodu

Upute za popunjavanje ankete (PDF)

.

U utorak, 22.5.2018. u okviru Erasmus + razmjene na Veleučilište u Slavonskom brodu dolazi izv. prof. Simon Muhič dekan Fakulteta za strojarstvo u Novom Mestu.

U 16 h u M. Gupca 24 u prostorima Veleučilišta održati će predavanje pod naslovom »Trends in virtual prototyping«. Prezentirati će se kako ANSYS kao najveća CAE tvrtka razmišlja o budućnosti numeričkih simulacija, trendove, i slično.

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju predavanju.

.

U ponedjeljak, 21.5.2018. u okviru Erasmus + razmjene na Veleučilište u Slavonskom brodu dolazi dr.sc. Saime Dogan sa Kirklareli University, Turska.

U 11 h u kkd IBM održati će predavanje pod naslovom »Accounting basic and Turkisc accounting system«.

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju predavanju.

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo