Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

.

v1U četvrtak 15. ožujka 2018. godine u prostorima KKD Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu održana je 2. Smotra studijskih programa u Brodsko-posavskoj županiji na kojoj je i Veleučilište aktivno sudjelovalo, kao suorganizator i izlagač.

Opširnije...

.

Obavještavaju se studenti i nastavnici da će Nataša Veljić, dipl. ing., asistent održati nastupno predavanje s temom "Kružni procesi" u četvrtak, 22.03.2018. god. u 9,00 sati na Veleučilištu u Slavonskom Brodu u ulici Matije Gupca 24, učionica VUSB 4, te se pozivaju da prisustvuju nastupnom predavanju.

pdfSTekst obavijesti

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu provodi redovito godišnje anketiranje studenata o kvaliteti svog nastavnog procesa. I ove godine anketiranje se provodi on-line, putem ISVU sustava. To znači da anketi pristupate preko studomata, kao kad prijavljujete ispite. Ispunjavanje ankete možete učiniti iz knjižnice gdje su vam i inače računala na raspolaganju ili od svoje kuće. Molim vas da ispunite ankete za sve kolegije zimskog semestra ove akad. god. u razdoblju od 6. ožujka do 27. ožujka 2018. godine. Anketa je anonimna i njeni rezultati imat će za cilj poboljšanja u cjelokupnom nastavnom procesu na Veleučilištu. Upute za ispunjavanje nalaze se u prilogu. Za sve eventualne nejasnoće obratite se svojim mentorima ili pročelnicima.

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prof. v. š.

 

(Upute PDF)

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo