Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

.

Poljoprivredni odjel Veleučilišta u Slavonskom Brodu

PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ BILINOGOJSTVO

SMJEROVI HORTIKULTURA I RATARSTVO 

SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ EKOLOŠKA POLJOPRIVREDA I RURALNI RAZVOJ

.

Zbog spriječenosti nastavnice, nastava iz kolegija Agroekonomika neće se održati u četvrtak 22.3.2018. i petak 23.3.2018., a studenti će na vrijeme biti obaviješteni o terminu nadoknade nastave. U četvrtak 22.3.2018. će umjesto nastave iz Agroekonomike imati nastavu iz Poljoprivredne botanike, a u petak 23.3.2018. će umjesto nastave iz Agroekonomike imati nastavu iz Osnove bilinogojstva s klimatologijom.

Satničar za Poljoprivredni odjel: dr. sc. Slavica Antunović, prof. v. š.

.

Predavanja iz kolegija Poljoprivredna botanika će se u srijedu (14. 3. 2018.) održati od 11:00 sati u učionici VUSB 1, Gupčeva 24 umjesto u amfiteatru SŠ MAR, a isti dan poslije predavanja vježbe prema priloženom rasporedu.

Nositelj kolegija: dr. sc. Slavica Antunović, prof. v. š.

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu provodi redovito godišnje anketiranje studenata o kvaliteti svog nastavnog procesa. I ove godine anketiranje se provodi on-line, putem ISVU sustava. To znači da anketi pristupate preko studomata, kao kad prijavljujete ispite. Ispunjavanje ankete možete učiniti iz knjižnice gdje su vam i inače računala na raspolaganju ili od svoje kuće. Molim vas da ispunite ankete za sve kolegije zimskog semestra ove akad. god. u razdoblju od 6. ožujka do 27. ožujka 2018. godine. Anketa je anonimna i njeni rezultati imat će za cilj poboljšanja u cjelokupnom nastavnom procesu na Veleučilištu. Upute za ispunjavanje nalaze se u prilogu. Za sve eventualne nejasnoće obratite se svojim mentorima ili pročelnicima.

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević, prof. v. š.

 

(Upute PDF)

.

U četvrtak (8.3.2018.) nastava iz kolegija Agroekonomika će se održati od 8:00 sati, umjesto u amfiteatru SŠ M.A. Reljković, u učionici VUSB 1 u zgradi VUSB-a, M. Gupca 24, a vježbe iz kolegija Poljoprivredna botanika u Praktikumu za mikroskopiranje, Gupčeva 24 prema priloženom pdfSrasporedu vježbi.

Dr. sc. Slavica Antunović, prof. v. š.

.

Pozivaju se redoviti studenti 1. godine da od utorka 6.3.2018. g. prema slijedećem rasporedu dolaze na nastavu iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura.

  • Studentice u 8:00 sati, "MARSONIA GYM", Nikole Zrinskoga 100
  • Studenti u 9:00 sati, SD Vijuš, Stanka Vraza 2/a

Na nastavu je obavezno ponijeti čistu sportsku obuću i odjeću (ukoliko studenti ne budu imali čistu opremu neće biti u mogućnosti prisustvovati nastavi).

Za obavijest: Hrvoje Sivrić, mag. cin.

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo