Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

.

Društveni odjel Veleučilišta u Slavonskom Brodu

PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ MENADŽMENT

SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ MENADŽMENT

.

Obavijest studentima 3. godine PREDDIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA MENADŽMENT akademske godine 2017./2018. vezana za kolegij Stručna praksa I

Pozivaju se studenti da se obrate nastavnicima kako bi regulirali prava i obaveze vezane za kolegij Stručna praksa I

Opširnije...

.

Obavještavaju se svi izvanredni studenti preddiplomskog stručnog studija Menadžment da se nastava iz Poslovnog engleskog jezika (zbog spriječenosti predmetne nastavnice) neće održavati do 27.11.2017. O nadoknadi nastave studenti će biti na vrijeme obaviješteni.

Studentska referada

.

Početak predavanja iz kolegija UPRAVLJANJE TROŠKOVIMA  na specijalističkom diplomskom stručnom studiju je 01.12. 2017. (zakazani termin od 25.11.2017. pomiče se na 01.12. 2107 .).

dr. sc. Milan Stanić

.

Sistematski pregled redovitih studenata 1. godine obavezan je! Obavljat će se u ambulantama Službe za školsku i adolescentnu medicinu, Augusta Cesarca 71 (Naselje Slavonija II), prema objavljenom rasporedu. Na pregled je obavezno donijeti indeks (radi potvrde obavljenog pregleda), zdravstvenu iskaznicu te medicinsku dokumentaciju (ako studenti imaju određenu bolest zbog koje provode liječenje ili kontrolu). Ako studenti nemaju indeks ili ga zaborave ponijeti, pregled će se svakako obaviti, a indeks treba donijeti naknadno.

Studenti koji se iz opravdanog razloga ne odazovu i ne pristupe pregledu, dužni su sami kontaktirati Službu i dogovoriti sljedeći termin za pregled.

Raspored pregleda studenata Bilinogojstva

Raspored pregleda studenata Menadžmenta

Raspored pregleda studenata Proizvodnog strojarstva

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo