Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

Moje Erasmus iskustvo

.

IMG 20170427 143823Zovem se Božo Damjanović, student sam treće godine preddiplomskog stručnog studija Proizvodno strojarstvo na Veleučilištu u Slavonskom Brodu. Ideja za odlazak na Erasmus+ došla je prilikom dolaska inženjera iz Slovačke na Veleučilište, koji su pozivali studente na odabir Slovačke, gdje se nudilo odrađivanje stručne prakse u nekima od najpoznatijih i najsnažnijih kompanija automobilske industrije u Europi (Audi, Mercedes i Volkswagen). Sljedeće sam se godine prijavio te preporukom profesora odlučio otići na Sveučilište Thomas More u Belgiji (grad Geel). Moj boravak tamo trajao je u periodu od dva mjeseca (24. travnja – 26. lipnja 2017. godine).

Opširnije...

.

IMG 20170521 WA0005Erasmus iskustvo mogu opisati kao predivno razdoblje u mom životu, prepuno raznih događaja u kratkom vremenskom periodu, od onih lijepih koje pamtim i onih teških koji su me učinili snažnijim, iskusnijim i spremnijim za konkuriranje na tržištu rada.

Opširnije...

.

4Moje Erasmus iskustvo započelo je krajem ožujka i trajalo sve do kraja kolovoza 2016. godine. Prilikom prijave na Erasmus program niti u jednom trenutku nisam oklijevala zbog brojnih pozitivnih iskustava drugih studenata, te imajući na umu brojne prednosti koje bi sudjelovanje u ovom programu imalo na moj profesionalni i osobni razvoj. Srećom, nisam imala problema s odabirom grada niti države, lokacija se nametnula sama od sebe - Graz, europski grad kulture, živahni grad zahvaljujući brojnoj studentskoj populaciji.

Opširnije...

.

2Moje ime je Antun Čičković i student sam 2 godine preddiplomskog stručnog studija Hortikulture na Veleučilištu u Slavonskom Brodu. Akademske godine 2015/2016 u ljetnom semestru bio sam na odrađivanju stručne prakse u Poljskoj u sklopu programa Erasmus+.

Opširnije...

.

Moje Erasmus iskustvo je započelo u ožujku i trajalo je sve do kraja travnja 2016. godine. u jednom malom gradu Eppingen u Njemačkoj. Što me potaklo na to? Kakva su moja očekivanja bila na samom početku? Kakav je moj stav o svemu bio na kraju? Ukratko ću vam objasniti.

Opširnije...

.

4Moje Erasmus iskustvo počelo je u mjesecu travnju i trajalo je do srpnja ove godine. Tvrtka s kojom sam potpisao ugovor o stručnoj praksi nalazi se u Palma de Mallorci, Španjolska.

Opširnije...

.

4Svaki student  je zasigurno bar jednom tijekom svog studiranja, čuo za program mobilnosti studenata nazvan Erasmus, u kojem pravo sudjelovanja imaju svi studenti diljem Europe.

Opširnije...

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo