Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

.

4U okviru programa Erasmus mobilnost nastavnog osoblja za akademsku godinu 2017./18. boravio sam na mobilnosti- državanje nastave u Belgiji na Thomas More university college.

Opširnije...

.

Moje ERASMUS iskustvo

1U okviru programa Erasmus mobilnost nastavnog osoblja za akademsku godinu 2016./17. boravio sam na stručnom usavršavanju u Belgiji na Thomas More university college.

Opširnije...

.

U sklopu stručnog podučavanja ERASMUS+programa individualne mobilnosti nastavnog osoblja (akademska godina 2016./2017.), u vijećnici Veleučilišta 14.12.2016. održano je javno predavanje na temu ERASMUS+ individualna mobilnost nastavnika Hrvoja Sivrića.

Opširnije...

.

HrvojeNastavnik Veleučilišta u Slavonskom Brodu Hrvoje Sivrić mag. cin., bio je na stručnom usavršavanju/podučavanju u sklopu ERASMUS+ programa, individualna mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akademskoj 2016./2017. godini na Faculty of Education, University of South Bohemia, České Budějovice.

Opširnije...

.

U sklopu stručnog usavršavanja ERASMUS+ programa, individualne mobilnosti nastavnog osoblja (akademska godina 2015./2016.), u vijećnici Veleučilište 15.4.2016. održano je javno predavanje na temu ERASMUS+ individualna mobilnost nastavnika Hrvoja Sivrića.

Na predavanju su iznesena iskustva i dojmovi putovanja u Slovačkoj, na „Institute of Physical Education and Sport, Technical University in Zvolen“.

Opširnije...

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo