Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

Cjeloživotno učenje

.

NATJEČAJ

za izbor jednog (1) izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju predavač, u znanstvenom području Tehničke znanosti, polju Strojarstvo, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

tekst natječaja

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje

 

NATJEČAJ

 

1. za izbor nastavnika u naslovno nastavno zvanje predavača za znanstveno područje; Biotehničke znanosti, znanstveno polje; Poljoprivreda, bez zasnivanja radnog odnosa.

2. za izbor nastavnika u naslovno nastavno zvanje predavača za znanstveno područje; Tehničke znanosti, znanstveno polje; Strojarstvo, bez zasnivanja radnog odnosa.

3. za izbor suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za znanstveno područje: Biotehničke znanosti, znanstveno polje:Poljoprivreda, bez zasnivanja radnog odnosa.

4. za izbor suradnika u naslovno suradničkozvanje asistenta za znanstveno područje: Tehničke znanosti, znanstveno polje; Strojarstvo, bez zasnivanja radnog odnosa.

tekst natječaja

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje

 

NATJEČAJ

 

 1. za izbor tri (3) izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju profesor visoke škole, u znanstvenom području Biotehničke znanosti, polju Poljoprivreda, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 2. za izbor jednog (1) izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju viši predavač, u znanstvenom području Društvene znanosti, polju Ekonomija, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

tekst natječaja

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje

                                                           

NATJEČAJ

 

 1. za izbor dva (2) nastavnika u naslovno nastavno zvanje predavača za znanstveno područje: Biotehničke znanosti, znanstveno polje: Poljoprivreda, bez zasnivanja radnog odnosa
 2. za izbor četiri (4) nastavnika u naslovno nastavno zvanje predavača za znanstveno područje: Društvene znanosti, znanstveno polje: Ekonomija, bez zasnivanja radnog odnosa
 3. za izbor dva (2) suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za znanstveno područje: Tehničke znanosti, znanstveno polje: Strojarstvo, bez zasnivanja radnog odnosa

tekst natječaja

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje                                                    

NATJEČAJ

za izbor dva (2) suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za znanstveno područje:  Društvene znanosti, znanstveno polje: Kineziologija, bez zasnivanja radnog odnosa

tekst natječaja

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje

NATJEČAJ

1. za izbor četiri (4) suradnika u naslovno suradničko zvanje asistenta za znanstveno područje:  Društvene znanosti, znanstveno polje: Ekonomija
2. za izbor dva (2) nastavnika/ce u naslovno nastavno zvanje predavača za znanstveno područje: Humanističke znanosti, znanstveno polje: Filologija

tekst natječaja

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje

NATJEČAJ

 1. za izbor jednog (1) zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju predavač, u znanstvenom području: Društvenih znanosti, polju: Ekonomija, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 2. za izbor jednog (1) zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju predavač, u znanstvenom području: Društvenih znanosti, polju: Ekonomija, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 3. za prijem u radni odnos jednog (1) stručnog referenta za opće i administrativne poslove – radno mjesto III. vrste, na određeno vrijeme u trajanju od jedne (1) godine u punom radnom vremenu.

Tekst natječaja

.

Veleučilište u Slavonskom Brodu objavljuje

NATJEČAJ

 1. za izbor jednog (1) zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju viši predavač, u znanstvenom području: Društvenih znanosti, polju: Ekonomija, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 2. za izbor jednog (1) zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju viši predavač, u znanstvenom području: Društvenih znanosti, polju: Ekonomija, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 3. za izbor jednog (1) zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju viši predavač, u znanstvenom području: Prirodne znanosti, polju: Matematika, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 1. za izbor jednog (1) zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju viši predavač, u znanstvenom području: Biotehničkih znanosti, polju: Poljoprivreda, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 2. za izbor dva (2) nastavnika u naslovno nastavno zvanje predavača za znanstveno područje Biotehničkih znanosti, polje Poljoprivreda.

tekst natječaja

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo