OBAVIJEST STUDENTIMA VELEUČILIŠTA U SLAVONSKOM BRODU, 13.05.2020. godine

Poštovane kolegice i kolege,

kako se poboljšava epidemiološka situacija u državi, tako se i nastavni proces na Veleučilištu polako vraća u standardne okvire. Iako će nastava do kraja semestra ići isključivo na daljinu, ispitne rokove i obrane završnih radova omogućili smo u oba oblika, i on-line i u neposrednoj nastavi, poštujući epidemiološke preporuke i upute Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Danas ćete od prodekanice za nastavu dr. sc. Teute Benković-Lačić dobiti upute za ispite koji će se održavati u učionici. Molim vas da ih pažljivo pročitate i doslovno primjenjujete jer su one napravljene radi zaštite vašeg zdravlja kao i radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom u zajednici. Ukoliko naiđete na poteškoće vezane za provedbu ispita u bilo kojem obliku, javite se predmetnom nastavniku ili prodekanici za nastavu (tblacic@vusb.hr).

Od danas ponovo možete koristiti usluge referade (referada@vusb.hr) i knjižnice (marina.plazanic@vusb.hr), iako i dalje potičemo da elektronskim putem obavite sve što se može obaviti.

U petak 29. svibnja održat će se izbori za predstavnike u Studentskom zboru Veleučilišta. S obzirom da epidemiološku situaciju, odlučili smo da to bude on-line putem sustava Merlin o čemu ste već obaviješteni. Ovim putem vas sve pozivam da glasujete na izborima za svoje predstavnike jer će vas oni predstavljati u različitim tijelima Veleučilišta, a koristim priliku da se zahvalim na dosadašnjoj suradnji studenticama i studentima kojima sutra prestaje mandat.

Obavezno poštujte upute nadležnih službi jer smo svi odgovorni za sprječavanje daljnjeg širenja virusa. Ukoliko netko dobije odluku o samoizolaciji, karantenu ili samu zarazu, molim da me obavijesti o tome (krunoslav.mirosavljevic@vusb.hr).

Pratite obavijesti Veleučilišta putem naše internetske stranice, društvenih mreža i elektronske pošte.

S poštovanjem,

Krunoslav Mirosavljević
Vusb

Prijava za Administratore

Elektronička pošta

Elektronički identitet

Studomat