OBAVIJEST STUDENTIMA VELEUČILIŠTA U SLAVONSKOM BRODU, 19.03.2020. godine

Poštovane kolegice i kolege,

s obzirom na epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj, nastava na daljinu (on-line) na Veleučilištu nastavlja se do daljnjega (a najmanje do 19. travnja).

Još jednom vas pozivam da aktivno pratite nastavu koristeći se različitim on-line platformama i ne-fizičkim načinima komunikacije s nastavnicima. Ukoliko naiđete na tehničke probleme, budite strpljivi, a potom se javite našem informatičaru, Petru Nakiću (pnakic1@vusb.hr) ili prodekanici za nastavu, dr. sc. Teuti Benković-Lačić (tblacic@vusb.hr).

Usluge referade (referada@vusb.hr) i knjižnice (marina.plazanic@vusb.hr) koristite elektronskim putem. Dio potvrda možete preuzeti iz sustava e-građani, a posuđene knjige možete produljiti i putem elektronske pošte.

Još jednom vas pozivam da iskoristite naredno vrijeme za učenje, pripremu ispita, završnih radova i dr., ali i za provođenje vremena s obitelji.

Obavezno poštujte upute nadležnih službi jer smo svi odgovorni za sprječavanje daljnjeg širenja virusa. Ukoliko netko dobije odluku o samoizolaciji, karantenu ili samu zarazu, molim da me obavijesti o tome (krunoslav.mirosavljevic@vusb.hr).

Pratite obavijesti Veleučilišta putem naše internetske stranice, društvenih mreža i elektronske pošte.

Srdačan pozdrav,

izv. prof. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević

dekan Veleučilišta
Vusb

Prijava za Administratore

Elektronička pošta

Elektronički identitet

Studomat