Svečani početak akademske godine 2019./2020. na Veleučilištu u Slavonskom Brodu

U utorak 01. listopada 2019. godine u Velikoj dvorani Glazbene škole Slavonski Brod održana je svečanost povodom početka nove akademske godine 2019./2020. za studente stručnih studija Veleučilišta u Slavonskom Brodu.
Na početku svečanosti dekan Veleučilišta izv. prof. dr. sc. Krunoslav Mirosavljević pozdravnim se govorom obratio 14. generaciji upisanih studenata. Upoznati su sa upravom Veleučilišta, predstavnicima studentskih organizacija, kao i organizacijom i načinom rada Veleučilišta.
Prodekanica za nastavu dr. sc. Teuta Benković-Lačić upoznala je nove studente s njihovim pravima i obvezama na Veleučilištu, dok ih je Erasmus koordinatorica Ivona Blažević, mag. oec. upoznala s mogućnostima međunarodne mobilnosti kroz razne programe od kojih je najpopularniji i najznačajniji Erasmus+. Tijekom svečanosti novoupisanim studentima obratio se i predsjednik Studentskog zbora VUSB-a Vinko Lacković te studentski kapelan vlč. Robert Farkaš.
Na svečanosti su uručene i prigodne nagrade najuspješnijim studentima u svojoj generaciji na svojoj godini studija za akademsku godinu 2018./2019. godinu.

Hrvoje Sivrić, mag. cin.
Vusb

Prijava za Administratore

Elektronička pošta

Elektronički identitet

Studomat